Adobe After Effects- błędnie działający plugin

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu    Forum programistyczne Programmers Zone Strona Główna -> Grafika
Autor Wiadomość
koton
~user

PostWysłany: 03-09-09 20:29 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam szanownych panów programistów Smile
Ostatnio pracując z programem Adobe After Effects (program do motion designu i compositingu) natknąłem się na błąd w jego działaniu. Udało mi się go rozwiązać, jednak w sposób dosyć łopatologiczny, gdyż na technice i programowaniu znam się bardzo licho . Wydaje mi się jednak, że poprawne rozwiązanie nie jest bardzo trudne, być moze nawet jest oczywiste, jednak mój brak wiedzy uniemożliwia mi odkrycie go. A tutaj widzę same tęgie głowy, więc może ktoś miałby ochotę zmierzyć się z wyzwaniem Smile
Na tej stronie jest opis problemu z kórym walczyliśmy wspólnie z użytkownikami innego forum:
http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=841628#post841628

Pozdrawiam serdecznie!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kokos
~user

PostWysłany: 03-09-09 21:09 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli określisz jakiego kodowania użyłeś (z tego co pisałeś to CP-1250), to po prostu musisz wkleić w okno tekst właśnie w tym kodowaniu. Nie do końca zrozumiałem jednak, którego użyłeś, także być może powinieneś spróbować ISO 8859-2, ewentualnie UTF-8 (każdy szanujący się program powinien je obsługiwać). Zapewne można ustalić w opcjach z jakiego kodowania chcesz korzystać.

Jeśli chcesz można zrobić np stronę internetową do konwersji tekstu na określone kodowanie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu    Forum programistyczne Programmers Zone Strona Główna -> Grafika Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: