| Autor |
Wiadomość |
mateuszkiek ~user
|
|
Pozycjonowanie stron internetowych - AddWeb
Mam możliwość skorzystania z tej aplikacji w wersji AddWeb 8 enterpise.
Jeszcze zostało mi 30dni.
Proszę o pomoc w obsłudze tej aplikacji, bo sobie nie radze.
Co należy zrobić by wypromować stronke w sieci za pomocą tej aplikacji.
Co wpisać i gdzie wpisać.
Sam wpisywałem coś lecz przy publikowaniu tych informacji błąd.
Co zrobić?
Jakie inne narzędzie wykorzystać jak to nie jest dobre?
Pozdrawiam
|
|
| Powrót do góry |
|
|
masterix @Administrator

|
|
Masz możliwość pokazania tej aplikacji? Sam z niej nie korzystałem nigdy,a le może wtedy łatwiej będzie pomóc
|
|
| Powrót do góry |
|
|
mateuszkiek ~user
|
|
Z tym jest troszke ciężko ponieważ plik pomocy ma 1,1 MB a sama aplikacja jeszcze więcej. Moge zrobić kilka zrzutów lecz nie wiem czy to pomoże.
Program pobrałem z tej lokalizacji:
http://www.webpl.org/index.php/download/00052003114801/20041004154200
Jest to wersja 30 dniowa.
Dodatek do programu nie wiem czy moge podać bo np na foru www.elektroda.pl admini gonią za to bardzo, chyba że na poczte.
Miłego testowania.
Pozdrawiam.
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Developmax #Moderator

Dołączył: 02 Paź 2005 Posty: 3105 Skąd: biorą się dzieci? Pomógł: 70
|
|
To jest raczej kombajn do promowania strony. Jeżeli zależy Ci tylko na szybkim wpisaniu stronki, słów kluczowych, opisu i dodaniu do tysięcy katalogów, to poszukaj czegoś innego.
Na przykład SubmitWolf Pro
AddWeb potrafi nie tylko "ustawić stronę" w katalogu czy w bazie wyszukiwarki (submission czy jakoś tak), ale również zarządzać pozycjonowaniem (np. PR). AddWeb to jedno z tych narzędzi, które nie tylko dodaje, ale również UCZULA na poprawne pozycjonowanie - np. poprawna validacja kodu.
Generalnie odradzam, jeżeli nie masz dużego pojęcia o pozycjonowaniu. Nie polecam "szybkich" programów, ale jak mówisz, że potrzebujesz już... to jedyne wyjście, jednak krótkofalowe (o ile w ogóle osiągniesz wysoki PR).
Pzdr
|
| Powrót do góry |
|
|
gieldalinkow ~user
|
|
Jeżeli chcesz zwiększyć ruch na Twojej stronie internetowej, albo podnieś popularność sklepu internetowego, dodaj stronę do naszego katalogu stron z wysokim PR4. Po dodaniu strony otrzymujesz mocne linki bezpośrednie, które pozytywnie wspływają na pozycję w wyszukiwarkach internetowych. Dodanie linków bezpośrednich i pozycjonowanie stron za pomocą licznych wpisów do darmowy katalog stron pozytywnie działa na PageRank Twojej witryny, znacznie lepiej niż wymiana linków.
_________________ katalog stron seo oraz czat polonijny. |
|
| Powrót do góry |
|
|
|
|