Strona jest w indeksie, a później jej nie ma.

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu    Forum programistyczne Programmers Zone Strona Główna -> Google, Onet, WP, Interia
Autor Wiadomość
m_maga_m
~user

PostWysłany: 15-01-07 13:10 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No więc google zaindeksował mi stronę 2 stycznia (tak pisze w webmaster tools) i była parę dni w indeksie, a teraz jej nie ma.
Czy jest jakiś sposób na niewypadanie z indeksu? Od czego zależy to czy się wypadnie bądź nie? I jeszcze jedna rzecz odnośnie google webmaster tools. Wyświetla mi informacje odnośnie nieznalezionych stron - przykładowo xyz.html, podczas gdy ja mam stronę owszem - xyz, ale plik się nazywa xyz.php.

Developmax
#Moderator

PostWysłany: 16-01-07 03:00 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od tego czy wypadniesz czy nie, zależy tylko i wyłącznie od Ciebie i czasami "widzimisię" boota. Zastanów się czy nie stosujesz polityki spamowej na swojej stronie WWW. Pamiętaj, że na indeksowanie musisz poczekać trochę - nawet 2 miesiące.

m_maga_m napisał:
I jeszcze jedna rzecz odnośnie google webmaster tools. Wyświetla mi informacje odnośnie nieznalezionych stron - przykładowo xyz.html, podczas gdy ja mam stronę owszem - xyz, ale plik się nazywa xyz.php.

Być może na własne potrzeby zmienia rozszerzenie. Trudno powiedzieć mi więcej, bo nie korzystam z tego narzędzia.

Pzdr

Chwilowy brak funduszy na reklamę
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu    Forum programistyczne Programmers Zone Strona Główna -> Google, Onet, WP, Interia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: