| Autor |
Wiadomość |
os_alfa ~user

|
|
Witam, wie ktoś może jak ustawić odnowienie klucza grupowego w PENTAGRAM Cerberus
ADSL2 Wi-Fi Plus (P 6331-6) na bezterminowe? W menu konfiguracyjnym jest pole do wpisania czasu po jakim ma być on zmieniony, jednostką tego pola jest sekunda. Co prawda pole jest dość obszerne ale rzecz jasna i ten czas się kiedyś skończy.
|
|
| Powrót do góry |
|
|
progs #Moderator

|
|
Jak wpiszesz odpowiednio duza wartosc to pewnie i tak czas sie skonczy dawno po tym jak to urzadzenie trafi na smietnik:)
Wiec jak mozna podac wystarzczajaco duza wartosc to ja podaj i zapomnij o tym.
pozdro.
|
| Użytkownik otrzymał punkt pomocy za ten post. |
_________________ Programowac kazdy moze, tylko nie kazdy ma tyle cierpliwosci i zapalu zeby zajac sie tym na poważnie:) |
|
| Powrót do góry |
|
|
os_alfa ~user

|
|
Wiesz co w zasadzie to chyba masz rację . Szkoda że nie mam tego rutera teraz pod ręką ale wpisanie czasu na rok zajmuje 8 pozycji. Mam nadzieje że chociaż tyle czasu da się ustawić , chyba nie przemyślałem do końca tematu, dzięki.
|
|
| Powrót do góry |
|
|
progs #Moderator

|
|
Zobacz w dokumentacji czy np. podanie 0 czy innej specjalnej wartosci nie oznacza braku czasu wygasniecia.
_________________ Programowac kazdy moze, tylko nie kazdy ma tyle cierpliwosci i zapalu zeby zajac sie tym na poważnie:) |
|
| Powrót do góry |
|
|
os_alfa ~user

|
|
Już to sprawdzałem. Niestety nie ma żadnej takiej informacji.
|
|
| Powrót do góry |
|
|
|
|