| Autor |
Wiadomość |
WB ~user

|
|
Tak jak kolega pisze, trzeba umieć tworzyć algorytmy, i znać środowisko w którym się pisze. Sam nie wiesz że w Delphi masz rozwiązania pod nosem w Helpie. Sam język w sobie (tzn słowa kluczowe) można zapomnieć, a jeżeli znałeś dialekt tego języka to po kilku latach zapomnienia jesteś wstanie powrócić do tego samego poziomu 
|
|
| Powrót do góry |
|
|
WTC_012 ~user
|
|
programowałem w pascalu i na hmmmm wydawało mi sie średnim poziomie go sobie przyswoiłem, wiec jaki programy bym nie chciał to byłem w stanie napisać w miare proste - takie mozliwosci ... wiem ze wirusy pisane tez były w tym jezyku ale chyba nie każdemu takie umiejetności sa potrzebne.
Co do nauki delphi to narazie tak jak mniej wiecej widać po cześci kodu jaki w tym temacie jest ale napewno jeszcze nie mało czasu poświece na nauke bo chce akurat to programowani umieć na hmmm dla mnie średnim poziomie ( czyli stworzenie programów których bym sobie nie wymyślił ) z wieloma mozliwościami które oferuje program a teraz nauka moja jest w Delphi 5 Standard
dzieki

|
|
WB ~user

|
|
I dobrze myślisz 
|
|
| Powrót do góry |
|
|