[Delphi] Edit[24].text
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu    Forum programistyczne Programmers Zone Strona Główna -> Pascal/Delphi
Autor Wiadomość
WB
~user

PostWysłany: 24-02-10 16:55 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak jak kolega pisze, trzeba umieć tworzyć algorytmy, i znać środowisko w którym się pisze. Sam nie wiesz że w Delphi masz rozwiązania pod nosem w Helpie. Smile Sam język w sobie (tzn słowa kluczowe) można zapomnieć, a jeżeli znałeś dialekt tego języka to po kilku latach zapomnienia jesteś wstanie powrócić do tego samego poziomu Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
WTC_012
~user

PostWysłany: 25-02-10 19:49 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile programowałem w pascalu i na hmmmm wydawało mi sie średnim poziomie go sobie przyswoiłem, wiec jaki programy bym nie chciał to byłem w stanie napisać w miare proste - takie mozliwosci ... wiem ze wirusy pisane tez były w tym jezyku ale chyba nie każdemu takie umiejetności sa potrzebne.

Co do nauki delphi to narazie tak jak mniej wiecej widać po cześci kodu jaki w tym temacie jest ale napewno jeszcze nie mało czasu poświece na nauke bo chce akurat to programowani umieć na hmmm dla mnie średnim poziomie ( czyli stworzenie programów których bym sobie nie wymyślił ) z wieloma mozliwościami które oferuje program a teraz nauka moja jest w Delphi 5 Standard

dzieki
Smile

WB
~user

PostWysłany: 25-02-10 21:30 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I dobrze myślisz Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu    Forum programistyczne Programmers Zone Strona Główna -> Pascal/Delphi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: