| Autor |
Wiadomość |
FILEK Gość
|
|
Jeszcze nie dawno Google bardzo wysoko indeksowalo mi strone www.fkcod.prv.pl a teraz wcale juz go nie indeksuje. Indeksuje oryginalny adres www.fkcod.200.pl ale bardzo nisko. Co sie stalo?
|
|
| Powrót do góry |
|
|
FILEK ~user

|
|
| Powrót do góry |
|
|
zYm3N ~user

|
|
Być może całe prv dostało ban? Czasami tak się zdarza, kiedy zostaje stworzonych wiele subdomen. Tak np. było w przypadku w.interia.pl.
A także możliwe jest, że stronka z prv wyleciała, bo jeśli na jednej i na drugiej jest to samo, to google uznaje to za tzw. duplicate content i wtedy starsza wersja danej strony zostaje, nowsza wylatuje.
pozdr.
_________________ opisy gg |
|
| Powrót do góry |
|
|
FILEK ~user

|
|
To teraz bedzie mi sie ciezko pozbierac bo mam o polowie mniej wejsc
Strona w PRV ciagle jest w indeksie Google ale baaardzo nisko. A do oryginalnego adresu nie wiele mam linkow.
_________________ Pozdrawiam
FILEK
www.fkcod.200.pl |
|
| Powrót do góry |
|
|
FILEK ~user

|
|
| Powrót do góry |
|
|
zYm3N ~user

|
|
| Powrót do góry |
|
|
BOyA ~user

Dołączył: 14 Gru 2004 Posty: 94 Skąd: ona sie wzieła w moim łóżku ?
|
|
cos sie stalo ale google nie omija tych stronek no moze troche zbacza z kursu ale wejdzie tam i jak zacznie petlic to ciezko zeby wyszedl...zalezy od budowy www, generalnie w googlach pojawi ci sie samo np xxx.prv.pl zamiast calego opisu i titlla ... musisz sie zalogowac na prv i edytowac subdomenke i tam poustawiac... nie wiem dlaczego ale na niektorych stronach nie musialem nic ustawiac i nadal dobrze chodzi a na niektoeych pokazywal samo xxx.prv.pl....
|
|
| Powrót do góry |
|
|
FILEK ~user

|
|
zYm3N, mam mala prosbe do ciebie.
Moglbys do mnie zajrzec na www.fkcod.prv.pl i powiec mi co zrobic zeby byc pierwszym w google na haslo spolszczenie do call of duty??
Kiedys bylem pierwszy, a teraz ledwo co widoczny albo wcale. Moze za czesto powtarzam jakies slowo kluiczowe? A moze za malo? Prosze pomoz
_________________ Pozdrawiam
FILEK
www.fkcod.200.pl |
|
| Powrót do góry |
|
|
zYm3N ~user

|
|
Linki, linki, linki.. oczywisćie z odpowiednim anchor tekstem (takim, na jaki chcesz być wysoko).
Nie lepiej pozycjonować fkcod.200.pl zamiast prv?
pozdr.
_________________ opisy gg |
|
| Powrót do góry |
|
|
FILEK ~user

|
|
| Powrót do góry |
|
|