| Autor |
Wiadomość |
barba Gość
|
|
Witam,
chyba jeszcze nie bylo, a moze komus sie spodoba. Ja osobiscie jestem przeciwnikiem systemow linkow dynamicznych - boje sie ich troche, moze i niepotrzebnie, ale odnosze wrazenie, ze predzej czy pozniej G sie z nimi rozprawi... Ten system oferuje linki statyczne, imho bardzo sprawnie dziala, wiec samo zobaczcie: Link-Valut
|
|
| Powrót do góry |
|
|
masterix @Administrator

|
|
A czego się boisz w linkach dynamicznych ?
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Gość ~user
|
|
nie jestem specem, ale czesto slysze, ze sa niestabilne. Zreszta jest to logiczne - dla G to nie problem dadac algorytm ktory bedzie cenil link dopiero po tygodniu. A co sie wtedy dzieje? System pada, a strona w ten sposob wypozycjonowana jest wlasciwie pograzona w G...
Pytanie czemu G mialby tak robic. Powiedzmy sobie szczerze - pozycjonowanie przez system staje sie naprawde latwe. Mozna domniemywac, ze za rok, dwa beda tak popularne, ze w G pojawi sie masa smiecia. A na to firma ktora weszla niedawno na gielde nie moze sobie pozwolic, zwlaszcza ze rosnie jej konkurent MSN...
Oczywiscie sa to moje domysly. Kto je podziela, moze sprawdzic linkvalut, kto nie, to nie ;]
|
|
| Powrót do góry |
|
|
masterix @Administrator

|
|
| Gość napisał: | | Kto je podziela, moze sprawdzic linkvalut, kto nie, to nie ;] |
Sprawdzić może każdy i ten kto podziela i ten kto nie
W końcu w pozycjonowaniu to zwykle linków nigdy za dużo
pzdr.
|
|
| Powrót do góry |
|
|
donkey7 ~user
|
|
link-vault.com chyba sie zacial
ja zapisalem sie niedawno do gotlinks.com . czekam na wyniki 
|
|
| Powrót do góry |
|
|
coco ~user
|
|
Ja ostatnio kozystam z Linkorn.pl i jak narazie efekty super Skok do top 20 w google w ciągu miesiaca z pozycji ok. 300 na trudną fraze z konkurecja w liczbie 1,780,000 w polskim internecie . System ma naprawde siłe aż trzeba uważac żeby sie w filtry w google niewbic 
Ostatnio zmieniony przez coco dnia 18-01-07 00:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
|
Developmax #Moderator

Dołączył: 02 Paź 2005 Posty: 3105 Skąd: biorą się dzieci? Pomógł: 70
|
|
Przecież Google wyłapuje linki dynamiczne i przez to może usunąć stronę z indeksów. Z tego co wiem - algorytmów jest multum.
Co do Linkorn.pl - nie słyszałem o tym - może sprawdzę
Metody sztuczne podnoszenia popularności - "na ograniczu oszustwa" (nie mylić z oszukiwaniem!!!) są dobre, jeżeli ma się mocne zaplecze, tzn. wiernych słuchaczy
Pzdr
|
| Powrót do góry |
|
|
coco ~user
|
|
Linkorn ma to do siebie że to są już linki statyczne ( nawet na 60 dni) a nie dynamiczne .
P.S. Już jestem top6 na moją fraze i klade konkuręcje która ma zaindexowane w msn po 6000 linków a ja zaledwie 1500 
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Developmax #Moderator

Dołączył: 02 Paź 2005 Posty: 3105 Skąd: biorą się dzieci? Pomógł: 70
|
|
No zobaczymy jak długo
A od kiedy (jeżeli można wiedzieć)?
Pzdr