| Autor |
Wiadomość |
olo0124 ~user
Ostrzeżenia: 1 Dołączył: 28 Lut 2009 Posty: 71
|
|
Dana jest tablica o wymiarach bx 3. Oblicz sumę elementów tej tablicy jeśli zostanie ona wypełniona wartośćiami od -100 do 100. O co chodzi z tym bx3... bo nie wiem jak zacząc.to jest tablica dwuwymiaroa czy jak proszę o odpowiedź....
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Filip.Wroc ~user
|
|
stawiam ze ktos sie kopnal i zamiast b miala byc liczba, wtedy bylo to ... x 3 (czyli jakis wymiar zamiast b na 3). co to jest b - nie wiedza najstarsi indianie. zapytaj prowadzacego/nauczyciela.
_________________ Filip z Wroclawia
NIGDY nie prosze o gotowce. Zawsze szukam wskazowek, rad, zrodel. Jezeli pisze, to znaczy ze sobie nie radze sam, pomimo wielu prob, poszukiwan zarowno w Google jak i na Wiki.
Zawsze chetnie pomoge, jezeli umiem i jezeli osoba pyta z sensem i chce pomocy a nie odwalenia za nia pracy (lub mi za to zaplaci, a wtedy przy odpowiedniej cenie moge pisac za nia cokolwiek ) |
|
| Powrót do góry |
|
|
bkoziak ~user
|
|
ja bym obstawiał, że b to jakaś wartość liczbowa. Po prostu masz napisać program, który będzie działał niezależnie od rozmiaru tablicy.
Pozdro
|
|
| Powrót do góry |
|
|
olo0124 ~user
Ostrzeżenia: 1 Dołączył: 28 Lut 2009 Posty: 71
|
|
| bkoziak napisał: | ja bym obstawiał, że b to jakaś wartość liczbowa. Po prostu masz napisać program, który będzie działał niezależnie od rozmiaru tablicy.
Pozdro |
Zgadzam się z tobą .....
|
|
| Powrót do góry |
|
|
|
|